ARKIB

KATEGORI

Tular

Bengang sebab banyak berhabis duit untuk baik pulih, lelaki bakar Wira miliknya

Tular

Views
@abejebat5145 Bakar Keta sebab dah banyak habis repair.#fyp #foryoupage #fypシ #malaysia #indonesia ♬ bunyi asal – AbeJebat

Seorang lelaki bertindak membakar kereta miliknya selepas tidak berpuas hati gara-gara telah mengeluarkan duit yang banyak untuk baik pulih, namun kenderan itu masih lagi rosak.

Menurut K! ONLINE, menerusi video berdurasi 19 saat oleh yang dikongsi @abejebat5145 di laman aplikasi TikTok, lelaki itu dilihat tidak berpuas hati setelah mengeluarkan duit yang banyak untuk membaik pulih kereta berkenaan tetapi masalah masih berulang.

JOM BACA >> Satria Theo – Gambaran generasi ketiga model hatchback tiga pintu Proton versi “The Fudger”

Ketika kejadian, lelaki tersebut turut mengeluarkan kata-kata kesat pada kereta itu sebelum bertindak membakar enjin kenderaan tersebut.

Susulan daripada perkongsian itu, ramai pengguna media sosial menyelar tindakan lelaki itu yang bertindak membakar kereta di kawasan perumahan.

JOM BACA >> Saga Knight Concept – Kolaborasi mantap antara dua mantan pereka Proton

Ada yang memarahinya kerana membakar kereta di kawasan rumah dan ada juga berkata lebih baik dia menjual sahaja kereta itu ke bengkel untuk dijadikan alat ganti.

Tinjuan di ruang komen mendapati lelaki tersebut dipercayai mengalami tekanan mungkin disebabkan itu dia bertindak membakar aset miliknya.

KLIK UNTUK BESARKAN

JOM BACA >> Toyota Avanza/Daihatsu Xenia 2022, kembar Perodua Alza (D27A) kini dalam fasa pra-pengeluaran
JOM BACA >> Video tular kemalangan Toyota Yaris dan Proton Wira – Salah seorang mangsa wanita hamil, terima dua jahitan di kepala
JOM BACA >> INFO: Buka penyaman udara perlahan tapi ‘kuat makan minyak’, buka kuat pun sama je, kenapa ye?
JOM BACA >> Myvi facelift (D51A) bakal guna transmisi CVT? Tambahan dua varian baharu
JOM BACA >> Info tambahan Persona MC2 – Tiga varian ditawarkan, lampu LED hanya untuk varian Premium sahaja

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply