ARKIB

KATEGORI

Rencana

Capai matlamat 2023 anda bersama Maxim Malaysia

Rencana

Views

Maxim Malaysia menyasarkan untuk beroperasi di lebih banyak bandar, memenuhi keperluan pelanggan dan mengembangkan penjenamaan pada tahun 2023, dengan bermatlamat untuk mendorongnya menjadi yang terbaik.

Anda turut digalakkan untuk menetapkan matlamat supaya dapat memperbaiki diri untuk menjadi lebih baik. Di bawah merupakan senarai matlamat yang boleh anda lakukan bersama-sama dengan Maxim!

Maxim Malaysia membuka peluang kepada semua yang berminat sebagai menjadi pemandu e-panggilan. Ini dapat membantu rakyat yang tidak mempunyai pekerjaan, pelajar lepasan universiti dan pencari kerja separuh masa.

JOM BACA >> INTIP : Unit ujian Proton X90 (VX11) dirakam dari jarak dekat, kelihatan stereng di sebelah kanan

Masa bekerja adalah fleksibel di mana Rakan-pemandu dapat memilih waktu kerja yang diingini, sama ada ingin menjadi Rakan-pemandu sepenuh masa atau separuh masa.

Pemandu juga boleh mendaftar sebagai kurier untuk penghantaran barang, sampul surat atau makanan. Sesetengah pengguna juga memerlukan perkhidmatan menghantar barangan dan bukan sahaja e-panggilan.

Peluang ini terbuka kepada semua yang berminat untuk menyertai Maxim Malaysia sebagai kurier. Pengguna boleh menghantar hadiah, makanan atau apa-apa barang yang diinginkan oleh mereka kepada rakan, keluarga atau kekasih mereka melalui penghantaran Maxim.

JOM BACA >> INTIP : Ini baru betul ‘testing kaw-kaw’, sampai unit ujian Proton X90 (VX11) rosak di tepi jalan

Hanya tinggalkan alamat dan nombor telefon melalui aplikasi dan pemandu akan menghubungi mereka. Setiap orang mengimpikan untuk memiliki rumah baharu sendiri, namun terdapat banyak kerja yang perlu dilakukan untuk berpindah.

Usah risau lagi kerana Maxim Malaysia dapat membantu anda menguruskan penghantaran atau kargo dengan menggunakan lori.

Pengguna juga boleh meminta pembantu untuk menyusun barang rumah dengan melalui aplikasi bersama-sama dengan pesanan lori yang dibuat. Anda cuma perlu memilih lokasinya sahaja.

KLIK UNTUK BESARKAN

JOM BACA >> INTIP: Dua unit ujian Proton X90 (VX11) dikesan sekitar Simpang Pulai
JOM BACA >> Dakwa kereta gesel pembahagi jalan elak konvoi pengiring, lelaki ini berani jawab ciapan balas TMJ
JOM BACA >> Toyota Agya dan Daihatsu Ayla bakal tiba di Indonesia bulan Mac 2023, pengeluaran massa Perodua Axia (D74A) dijangka bermula Januari 2023
JOM BACA >> Kenderaan pengguna MRR2 terkena minyak, SUKE sedia tanggung kos cucian
JOM BACA >> INTIP: Hari Ahad pun Proton masih uji X90 (VX11), mungkin kejar masa kot?

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply