ARKIB

KATEGORI

Buletin

Dapatkan alat ganti stok lama terpilih Ford di SpareXHub, diskaun dari 64 peratus

Berita Tempatan

Views

Pengedar tunggal jenama Ford di Malaysia, Sime Darby Auto Connexion (SDAC) telah berkerjasama dengan platfrom e-dagang SpareXHub untuk menawarkan penjimatan hebat bermula dari 64 peratus untuk alat ganti stok lama Ford yang terpilih, bermula sekarang sehingga 31 Mac 2022.

JOM BACA >> Foto Geely Bin Yue S facelift versi pengeluaran tertiris – Kembar Proton X50 dengan gaya rekaan “Energy Storm”

Pengarah Urusan Sime Darby Auto ConneXion-Ford, Turse Zuhair berkata, kolaborasi bersama SpareXHub ini memberikan platform kepada pelanggan untuk mendapatkan alat ganti tulen stok lama Ford dengan cara mudah di samping dapat berjimat.

Tambah beliau, para pelanggan kini boleh merasa lega setelah mengetahui kenderaan mereka masih boleh diselenggara dengan alat ganti pengeluar tulen, meskipun tempoh waranti telah tamat.

JOM BACA >> INTIP: Prototaip ujian trak pikap Geely Hao Yue (VX11)@Proton X90 dikesan, bakal jadi model EV?

Dengan Alat Ganti Tulen Ford, pelanggan dapat memastikan kualiti, kesesuaian dan kemasan yang terbaik kerana semua alat ganti direka khusus untuk kenderaan Ford demi prestasi yang hebat.

Untuk maklumat lanjut tentang produk yang ada beserta harga dan menikmati penjimatan jualan hebat ini, sila layari www.sparexhub.com atau ikuti laman Facebook SpareXHub.

KLIK UNTUK BESARKAN

JOM BACA >> INFO: Geely kata [email protected] X90 sebenarnya bukanlah SUV
JOM BACA >> INTIP: Proton Saga MC2 naik Genting Highlands pula
JOM BACA >> SPEKULASI : Axia generasi kedua (D74A) sedang dibangunkan, bakal dilancar pada 2023?
JOM BACA >> INTIP: Proton X50 ini kelihatan seperti sedang ‘menguji sesuatu’
JOM BACA >> Proton daftar tanda dagang nama X90 dan X80 di MyIPO, petanda awal dua model SUV baharu?

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply