ARKIB

KATEGORI

Buletin

Ducati Truck Roadshow tiba di Kuantan

Views

Kepada orang-orang Kuantan, Ducati Truck Roadshow telahpun sampai dan kini sedang membuat pameran yang bertempat di Stesen Minyak Shell, Mizani Trading, Jalan Bukit Setongkol. Pameran ini akan berada di sana selama dua hari, bermula hari ini (12 tengah hari – 5 petang) & esok (11 pagi – 5 petang). Anda boleh melihat lebih dekat model-model dari Ducati seperti 1199 Panigale, Hypermotard 796, Monster 795 dan Diavel Chrome.

Di sana juga anda boleh mendapatkan barangan Ducati yang menarik seperti minyak wangi, jaket, t-shirt dan lain-lain dengan harga yang menarik. Diskaun 10% untuk barangan Ducati diberikan kepada sesiapa sahaja yang membeli minimum RM50 petrol Shell V-Power semasa acara tersebut berlangsung. Sebagai layanan kepada pemilik Ducati  di kawasan tersebut, mereka akan menunggang motorsikal Ducati mereka ke lokasi acara tersebut dengan mendapat isian semula petrol Shell V-Power dan pemeriksaan percuma kenderaan mereka dari juruteknik Ducati yang terlatih.

Jadi tunggu apa lagi, datanglah beramai-ramai ye. Terima kasih kepada Ducati Malaysia kerana bagi saya free goodies, hehehe… 🙂

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

 

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply