ARKIB

KATEGORI

Tular

Gelagat budak lelaki conteng Audi putih guna gincu merah ‘cuit hati’ warganet

Tular

Views

Sebuah klip video yang tular di media sosial Amerika Syarikat (AS) memaparkan seorang kanak-kanak lelaki melarikan diri setelah menconteng sebuah kereta menggunakan gincu merah, lapor stesen penyiaran NDTV.

JOM BACA >> Toyota Agya dan Daihatsu Ayla bakal tiba di Indonesia bulan Mac 2023, pengeluaran massa Perodua Axia (D74A) dijangka bermula Januari 2023

KOSMO! ONLINE, klip video yang dirakam di negeri New Jersey itu dimuat naik oleh seorang pengguna Twitter, Morissa Schwartz dalam akaunnya.

“Dia akan memiliki kedai kereta satu hari nanti,” demikian kapsyen pada video berkenaan. Seorang kanak-kanak berbaju kuning kelihatan menconteng sebuah kereta Audi putih menggunakan gincu merah.

JOM BACA >> Kenderaan pengguna MRR2 terkena minyak, SUKE sedia tanggung kos cucian

Selepas aktivitinya diketahui oleh perakam, dia menaiki basikal tiga rodanya untuk melarikan diri dari tempat kejadian. Kenakalan kanak-kanak itu menarik perhatian warganet di ruangan komen.

“Melihat kepada kenakalan kanak-kanak itu, dia akan membangunkan sebuah produk yang hebat dan berjaya pada masa hadapan,” kata seorang warganet. “Silakan lari, lain kali guna pemutar skru,” komen warganet yang lain.

KLIK UNTUK BESARKAN

JOM BACA >> INTIP: Hari Ahad pun Proton masih uji X90 (VX11), mungkin kejar masa kot?
JOM BACA >> Foto supermoped Aveta SVR180 tersebar – Harga tunai RM 9,988?
JOM BACA >> RISIK: Ativa hibrid (D47B) bakal dilancar pada September, Axia (D74A) selesai ujian percubaan awal pemasangan
JOM BACA >> Foto Alza 2022 (D27A) warna Garnet Red tertiris, unit pameran dan pandu uji mula dihantar!
JOM BACA >> INTIP: Wajah sebenar Perodua Alza 2022 (D27A) terdedah! Deretan unit pengeluaran tular di media sosial!

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply