ARKIB

KATEGORI

Buletin

GIVI Asia buka bilik pameran di Melaka

Views

DSC_0190

GIVI Asia kini melebarkan lagi sayapnya dengan pembukaan pusat sehenti GIVI Centre terbaru di Melaka. Zong Heng Motors yang mempunyai pengalaman lebih 25 tahun dalam industri merupakan pemilik bilik pameran tersebut. Turut hadir di majlis itu, En. On Hai Swee (Pengarah Urusan GIVI Asia), En. Joseph Perucca (Pengurus Operasi Luar Negara) dan Datuk Tan Thiam Chye, JP, DSM (Presiden, Melaka Motor Trade Association).

Bangunan 2 tingkat yang berkeluasan 5,000 kaki persegi menempatkan pelbagai koleksi produk GIVI yang telah dikilangkan secara tempatan dan juga diimport dari Itali. Bilik pameran ini juga dilengkapi dengan sistem MONORACK yang inovatif dan dipatenkan. Selain itu motosikal jenama Kawasaki turut dijual dan diselenggara di pusat sehenti ini. GIVI juga merupakan satu-satunya jenama produk aksesori dan kelengkapan motosikal yang terdapat di sini.

DSC_0132

Jenama GIVI kini semakin mengukuhkan kehadirannya di Malaysia melalui kilang pengeluaran GIVI Asia yang terletak di Bukit Beruntung, cawangan GIVI Point di tengah bandaraya Kuala Lumpur dan di Georgetown, Pulau Pinang selain rangkaian pengedar di seluruh negara dan kini dengan penambahan cawangan terbarunya di Melaka.

GIVI Centre, Melaka
GIVI Centre Zong Heng Motors
No.6089­C, Jalan Bukit Baru, 75150 Melaka
Tel: +606­284 9628 / Faks : +606­ 284 9629
Waktu Operasi : 9.00 pagi – 6.00 petang

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply