ARKIB

KATEGORI

Buletin

Honda CR-V “Limited” cuma RM153,980.00

Views

Honda Malaysia memperkenalkan CR-V “Limited” yang merupakan versi pemasangan tempatan dengan aksesori tambahan untuk menyerlahkan lagi penampilannya. Model yang dijana oleh enjin berkapasiti 2.0L i-VTEC yang dipadankan dengan transmisi 5 kelajuan automatik ini dijual pada harga RM153,980.00.

CR-V “Limited” didatangkan dengan pakej gaya Modulo, kerusi kulit (dengan logo CR-V) dan head unit skrin sentuh dengan fungsi navigasi  dan kamera undur. Model ini juga dilengkapi dengan filem keselamatan solar premium, beg udara sisi Occupant Position Detection System (OPDS), Anti-lock Braking System (ABS), Electrical Brakeforce Distribution (EBD), Brake Assist (BA) dan Vehicle Stability Assist (VSA)  .

Pakej gaya Modulo terdiri daripada jeriji depan, spoiler belakang dan pemijak sisi yang bercahaya. CR-V “Limited” boleh didapati di semua bilik pameran Honda dengan lima warna bergaya, Urban Titanium, Alabaster Silver, Polished Metal, Crystal Hitam dan Putih Taffeta.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

Jom pilih calon hos Auto Anda! http://funtastickodesign.wordpress.com/2012/10/13/jom-pilih-calon-hos-auto-anda/

Teringin nak jadi Tony Stark aka Iron Man? KLIK SINI http://funtastickodesign.wordpress.com/2012/10/09/advertorial-tempahan-t-shirt-arc-reactor-edisi-khas-kini-dibuka/

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

2 Comments

Leave a Reply