ARKIB

KATEGORI

Buletin

Hyundai Penang City Store kini dibuka

Berita Tempatan

Views

Bilik pameran konsep pertama Hyundai, dikenali sebagai Hyundai Penang City Store kini secara rasminya dibuka di pusat membeli-belah, Gurney Paragon Mall, Pulau Pinang.

Ia menampilkan reka bentuk dalaman yang moden serta ranggi serta dilengkapi dengan dinding interaktif digital.

Bilik pameran ini turut mempamerkan model-model terkini Hyundai selain menawarkan perkhidmatan digital buat orang awam untuk merasai pengalaman “lihat dan rasa” kereta yang mereka kehendaki menggunakan konfigurator.

JOM BACA >> Info ringkas Perodua Alza (D27A), apa yang sudah diketahui setakat ini

Menerusi konfigurator kereta yang inovatif ini, pelanggan akan merasai pengalaman maya memperibadikan kereta mengikut warna pilihan mereka.

Tidak seperti bilik pameran kereta konvensional, Hyundai Penang City Store mempunyai lebih banyak pilihan layan diri dengan skrin interaktif dan kawasan cenderahati Hyundai Collection yang menawarkan lebih banyak pilihan koleksi Hyundai.

Pengarah Urusan Hyundai-Sime Darby Motors Sdn Bhd, Low Yuan Lung berkata, pembukaan bilik pameran konsep di pusat membeli-belah akan membantu meningkatkan kesedaran jenama untuk Hyundai dan akhirnya memacu jualan.

JOM BACA >> INTIP: Saga MC2 jalani penggambaran iklan, petanda pelancaran semakin hampir!

Selain itu, sebuah stesen pengecas AC juga telah dipasang di Basement 2 Gurney Paragon Mall untuk kemudahan pemilik kenderaan elektrik Hyundai yang sering ke pusat beli-belah itu.

Stesen pengecasan tersebut beroperasi setiap hari pada waktu operasi pusat beli-belah dari  jam 10 pagi hingga 10 malam. Pelanggan yang membeli kereta mereka di sini akan disokong oleh pusat servis Sime Darby Auto Hyundai yang terletak berhampiran Jalan Sungai Pinang.

Selain menawarkan perkhidmatan penyelenggaraan rutin, ia turut menawarkan khidmat penyelenggaraan penyaman udara, pemulihan badan dan cat, pembaikan perlanggaran dan tuntutan insurans serta pembaharuan insurans kenderaan.

Untuk keselesaan dan keselesaan pelanggan, pusat servis ini turut dilengkapi dengan ruang istirahat pelanggan yang dilengkapi Wi-Fi dan sudut minuman. Perkhidmatan Pantas juga ditawarkan kepada pelanggan yang memerlukan servis asas untuk kereta mereka.

KLIK UNTUK BESARKAN

JOM BACA >> RISIK: Perodua Alza (D27A), apa yang kami tahu setakat ini
JOM BACA >> Proton X70 MC1 bakal dilancar Mei ini, 5 pilihan varian
JOM BACA >> Pelancaran Proton X90 (VX11) mungkin ditunda ke tahun depan – TheEdge
JOM BACA >> SPEKULASI: Perodua bakal bangunkan pesaing kepada Proton X50?
JOM BACA >> Foto Yamaha 135LC Fi bocor, empat pilihan warna termasuk versi Edisi Khas (SE)!

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply