ARKIB

KATEGORI

Buletin

“King Eric” rasmikan CARSOME Autofair 2022!

Berita Tempatan

Views

Legenda bola sepak dan juga duta jenama CARSOME, Eric Cantona membuat kemunculan khas sempena pelancaran acara CARSOME Autofair yang berlangsung mulai hari ini sehingga esok.

Digelar sebagai “King Eric”, penampilan khas beliau telah menceriakan pengunjung yang hadir dan beberapa pemenang bertuah berjaya membawa pulang cenderahati eksklusif yang ditandatangani oleh legenda berusia 56-tahun itu.

JOM BACA >> INTIP: Hari Ahad pun Proton masih uji X90 (VX11), mungkin kejar masa kot?

Bukan itu sahaja, beliau turut menjadi juruacara untuk beberapa sesi bidaan dengan pengedar dan juga para pelanggan CARSOME.

CARSOME Autofair berlangsung dari 10 hingga 11 September di CARSOME PJ Automall, dan para pelanggan boleh memilih pelbagai pilihan yang ada sehingga 200 unit kereta pra-milik berkualiti di samping menikmati diskaun sehingga RM10,000.

JOM BACA >> Foto supermoped Aveta SVR180 tersebar – Harga tunai RM 9,988?

Sempena meraikan ulang tahun ketujuhnya, CARSOME memberikan pulangan tunai sehingga RM7,000 kepada tujuh pembeli kereta CARSOME Certified yang bertuah, sepanjang bulan September.

Untuk layak mendapat pulangan tunai ini, anda perlu melengkapkan pembelian kereta CARSOME Certified dalam tempoh promosi, isi borang dan jawab kuiz dengan betul yang akan dihantar kepada anda menerusi teks atau e-mel.

Layari laman sesawang rasmi CARSOME untuk maklumat lanjut.

KLIK UNTUK BESARKAN

JOM BACA >> RISIK: Ativa hibrid (D47B) bakal dilancar pada September, Axia (D74A) selesai ujian percubaan awal pemasangan
JOM BACA >> Foto Alza 2022 (D27A) warna Garnet Red tertiris, unit pameran dan pandu uji mula dihantar!
JOM BACA >> INTIP: Wajah sebenar Perodua Alza 2022 (D27A) terdedah! Deretan unit pengeluaran tular di media sosial!
JOM BACA >> Info ringkas Perodua Alza (D27A), apa yang sudah diketahui setakat ini
JOM BACA >> INTIP: Saga MC2 jalani penggambaran iklan, petanda pelancaran semakin hampir!

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply