ARKIB

KATEGORI

Buletin

Menangi sebuah Nissan Navara 2.5L PRO-4X menerusi BoostUP Pick & Win

Berita Tempatan

Views

Edaran Tan Chong Motor Sdn Bhd (ETCM) bersama-sama dengan penyedia perkhidmatan eDompet tempatan, Boost meraikan ulang tahun keempatnya dengan menawarkan sebuah trak pikap  2.5L PRO 4X untuk seorang pengguna Boost yang bertuah.

JOM BACA >> Ini rekaan Perodua Kancil dari Stola pada tahun 1997, tapi tak jadi…

Bertemakan, “Birthd4y Bash“, sepanjang bulan Oktober, Boost menawarkan ganjaran menarik, pulangan tunai dan kejutan bernilai sehingga RM 1,400,000 dengan hadiah utama sebuah Nissan Navara 2.5L PRO-4X untuk pemenang bertuah yang berbelanja dengan Boost dan menyertai peraduan BoostUP Pick & Win.

JOM BACA >> Kereta kena gesel lori di Putrajaya – Pemilik tak boleh tuntut ganti rugi, kawasan diwartakan bukan untuk parkir

Selain itu, antara hadiah menarik yang turut ditawarkan adalah telefon pintar, peranti pintar, peralatan rumah dan banyak lagi. Peraduan ini berlangsung mulai sekarang sehingga 31 Disember 2021, jadi tunggu apa lagi, jangan lepaskan peluang untuk memenangi trak pikap Navara 2.5L PRO-4X!

KLIK UNTUK BESARKAN

JOM BACA >> Pelekat P dengan logo JPJ tarik perhatian pembeli di laman Taobao
JOM BACA >> Satria Theo – Gambaran generasi ketiga model hatchback tiga pintu Proton versi “The Fudger”
JOM BACA >> Saga Knight Concept – Kolaborasi mantap antara dua mantan pereka Proton
JOM BACA >> Toyota Avanza/Daihatsu Xenia 2022, kembar Perodua Alza (D27A) kini dalam fasa pra-pengeluaran
JOM BACA >> Video tular kemalangan Toyota Yaris dan Proton Wira – Salah seorang mangsa wanita hamil, terima dua jahitan di kepala

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply