ARKIB

KATEGORI

Buletin

Pemenang peraduan ‘Win 3 BMW X3’ diumumkan!

Berita Tempatan

Views

Nampak gayanya melepaslah peluang penulis nak dapat BMW X3 selepas pemenang peraduan ‘Win 3 BMW X3’ diumumkan semalam. Tahniah kami ucapkan kepada En. Neeraj Kumar yang menjadi pemenang pertama hadiah utama peraduan tersebut. Bagaimana beliau terpilih sebagai pemenang?

JOM BACA >> INTIP : Proton uji dua varian X50 termasuk versi Sport?

Mudah sahaja, beliau mengisi minyak di stesen Shell sejak memiliki kereta pertamanya 10 tahun yang lalu dan setelah mengetahui tentang peraduan ini, beliau terus meleretkan kad BonusLinknya sekerap yang mungkin untuk menjadi pemenang!

Semalam impian beliau telah menjadi kenyataan setelah berjaya membawa pulang sebuah BMW X3 xDrive30i Luxury. Selain itu, ada tiga lagi pemenang saguhati turut hadir dalam acara penyampaian hadiah semalam yang diadakan di Shell NSE Bukit Jalil. Mereka bertiga berjaya memenangi baucar minyak Shell bernilai RM300 setiap satu.

JOM BACA >> Mat Bond kata Proton X70 CKD bakal guna transmisi 7-kelajuan dwi-klac (DCT), betul ke?

Anda juga boleh menjadi pemenang! Ada lagi dua buah BMW X3 selain RM90,000 baucar minyak Shell dan 9 juta mata ganjaran BonusLink untuk dimenangi! Dengan berbelanja RM40 di Shell, secara terkumpul dalam sehari akan memberi anda 1 peluang untuk menyertai peraduan!

Bukan itu sahaja, anda boleh menggandakan peluang untuk menang apabila anda membuat pembayaran dengan Kad Visa AmBank BonusLink! Lebih banyak anda leretkan kad, lebih tinggi peluang untuk menjadi pemenang! Peraduan ini berakhir pada 24 November 2019. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Tahniah kepada para pemenang!

KLIK UNTUK BESARKAN

JOM BACA >> INTIP : Unit ujian Proton X50 dan X70 CKD kini di Kuala Terengganu
JOM BACA >> INTIP : Proton X50 dan X70 CKD menuju ke Terengganu
JOM BACA >> INTIP : Proton X50 jalani ujian bersama X70 CKD
JOM BACA >> INTIP : Kelibat Proton X50 pemanduan sebelah kanan dikesan lagi, kali ini di jambatan Pulau Pinang
JOM BACA >> INTIP : Proton X50 pemanduan sebelah kanan mula diuji

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply