ARKIB

KATEGORI

Buletin

Peminat motosikal premium bakal berhimpun di BMW Motorrad Nightfuel 2018, Sabtu ini

Views

BMW Motorrad Malaysia bakal menyambut Making Life a Ride bersempena BMW Motorrad Nightfuel ke-4 pada hari Sabtu, 7 April ini di Putrajaya Recreational Airport.  Peminat-peminat motosikal premium dari seluruh pelusuk negara dijangka bakal berkumpul di acara yang dipenuhi muzik, hiburan dan makanan.

Peminat yang hadir akan diberikan pratonton eksklusif rangkaian BMW Motorrad Spezial iaitu rangkaian istimewa yang mempunyai seleksi pengubahsuaian untuk jentera BMW R NineT yang menawarkan sentuhan peribadi dengan kualiti terbaik. Rangkaian ini merangkumi warna-warna ekslusif Spezial dan aksesori tambahan berkualiti tinggi di mana kesemuanya boleh dipadankan dengan penampilan menyeluruh BMW R NineT tersebut.

Malam istimewa ini akan dimeriahkan lagi dengan pelbagai aktiviti akan diadakan untuk penunggang motosikal dan peminat BMW Motorrad. Rangkaian aksesori penunggangan BMW Motorrad terbaharu akan turut dipamerkan di samping hidangan makanan yang lazat serta alunan muzik tempatan melalui persembahan daripada kugiran muzik, 9 Lives. Para hadirin juga berpeluang mencuba nasib melalui beberapa sesi cabutan bertuah yang diatur, ‘Win with BMW Motorrad’.

Butiran acara:

Tarikh : 7 April 2018, Sabtu
Waktu : Dari 7:00 Petang hingga 11:30 Malam
Tempat : Putrajaya Recreational Airport (Airfield) Jalan P6, Presint 6, 62200 Putrajaya.

Untuk maklumat lanjut mengenai BMW Motorrad Nightfuel 2018, layari laman Facebook BMW Motorrad 2018.

KLIK UNTUK BESARKAN

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply