ARTIKEL TERKINI

KOMEN TERKINI

ARKIB

KATEGORI

Video

Tags

Berita Automotif

Trak ROVR sedia perkhidmatan isi minyak di Maju Expressway

Berita Tempatan

Views

Anda sedang dalam perjalanan di Maju Expressway (MEX) dan perlu mengisi minyak? Jangan risau, trak perkhidmatan pengisian minyak secara bergerak atau lebih dikenali sebagai ROVR akan berada di Hentian Rehat dan Rawat (R&R) Seri Kembangan setiap Isnin hingga Jumaat dari 7:00 pagi – 10:30 pagi (Arah Utara) dan 4:00 petang – 7:30 petang (Arah Selatan).

JOM BACA >> Proton lancar X70 2020 buatan Tanjung Malim – Harga bermula dari RM94,800

ROVR merupakan satu perkhidmatan inovatif yang membolehkan pemandu komersil dan harian merasai pengalaman mengisi minyak dengan lancar dan selamat tanpa perlu singgah di stesen petrol. Trak ROVR membawakan bahan bakar terkini PETRONAS Primax95 dengan Pro-Drive di hotspot trafik-tinggi, sekaligus meluaskan kawasan liputan rangkaian stesen PETRONAS sedia ada.

JOM BACA >> INTIP : ‘Cik City 2020’ kena skodeng di Lebuhraya Persekutuan</a

Dengan adanya perkhidmatan ROVR, pengguna yang berada di kawasan sekitar hentiannya tidak perlu lagi ke setsen minyak. Prosesnya juga sama macam di stesen minyak, buat pembayaran dan tunggu giliran, ROVR Ranger (pengendali trak ROVR) akan membantu anda mengisi minyak. Jangan lupa guna Kad Mesra, kalau nak rasai pengalaman isi minyak dari trak, cubalah!

KLIK UNTUK BESARKAN

JOM BACA >> INTIP : Proton X70 2020 (CKD) mula tiba di bilik pameran – Ini apa yang perlu anda tahu
JOM BACA >> Beberapa model Proton alami kekurangan bekalan komponen akibat Coronavirus – Pengeluaran terpaksa dikurangkan
JOM BACA >> KIA Seltos mula dipertontonkan kepada pengedar
JOM BACA >> Projek super moped Modenas dihidupkan kembali?
JOM BACA >> Geely Hao Yue (VX11) bakal jadi SUV ketiga Proton?

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply