ARTIKEL TERKINI

KOMEN TERKINI

ARKIB

KATEGORI

Video

Tags

Berita AutomotifInfo

VIDEO : Proses merekabentuk model Mercedes-Benz S-Class generasi baharu

Views

Jom kita saksikan video bagaimana proses merekabentuk model Mercedes-Benz S-Class generasi baharu. Menarik untuk ditonton. :)

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

2 Comments


  • Falsafah mengenai kereta merc,– anda sebenarnya belum pernah memandu sebuah kereta sekiranya anda tidak memiliki mercedes benz.

    bagi aku, teknologi mercedes benz ni mmg canggih dan selayaknya untuk org yg berduit sahaja. Walaupun ketika ia menjadi 2nd hand dan harganya dalam kemampuan anda, namun anda akan berfikir banyak kali dan perlu ada keberanian untuk membelinya. kos senggaraan, alat ganti boleh menyebabkan anda sesak nafas. tapi kalau anda nak merasai nikmat memandu mercedes, apa salahnya kan…


  • memang terbaik bawak mercedes n bmw ni..
    sy dah bawak W204 facelift amg kit..kuasa turbo dia bukan main hebat lg walaupun 1.8L
    enjin smooth..suspension ok..mmg superb..dia ada features enjin dimatikan masa tengah idle..
    E60 LCI pun tak kurang hebat jugak..comfort drive without turbo..tu baru E60..belum lagi F10..

Leave a Reply