ARTIKEL TERKINI

KOMEN TERKINI

ARKIB

KATEGORI

Video

Tags

Berita Automotif

Zizan Razak dapat Yamaha Y16ZR baharu, siap dengan ukiran nama lagi!

Berita Tempatan

Views

Semalam berlangsungnya majlis penyerahan motosikal Yamaha Y16ZR 2021 oleh Hong Leong Yamaha Motor Sdn Bhd (HLYM) kepada selebriti popular, Zizan Razak atau nama sebenarnya Mohammad Razizan Abdul Razak.

JOM BACA >> INTIP : Proton Iriz MC3 crossover dirakam dari jarak dekat, terlihat sedikit bahagian dalam

Menurut portal Prebiu.com, Y16ZR 2021 milik Zizan Razak berwarna Arrow Blue itu memiliki nombor casis 08 dan merupakan salah satu daripada 10 unit model edisi istimewa. Apa yang menarik, ia merupakan hadiah ulang tahun kelahiran Zizan Razak yang bakal disambutnya pada 15 April nanti.

JOM BACA >> Proton X50 dipandu penasihat jualan alami kemalangan semasa dalam perjalanan untuk diserah kepada pelanggan?

Majlis penyerahan berlangsung di ibu pejabat HLYM di Sungai Buloh dan disaksikan oleh Pengarah Urusan Hong Leong Yamaha Motor, Datuk Jim Khor. Ia turut dihadiri oleh Pengurus Besar Pemasaran dan Jualan, Hoo Wan Tim dan Pengarah Hong Leong Yamaha Motor, Shinsuke Yamaura.

Y16ZR 2021 milik Zizan Razak ini agak istimewa kerana ia disertakan dengan sijil penghargaan khas manakala visor motosikal itu pula diukir nama pelakon filem Polis EVO 2 itu. Tahniah Zizan dan selamat harijadi!

KLIK UNTUK BESARKAN

Foto kredit Yamaha Motor Malaysia

JOM BACA >> Bergesel dengan Exora terbabas punca gandar belakang Alza ini tercabut
JOM BACA >> Berkat jaga ibu sedang sakit, lelaki ini cuma bayar RM1 dan dapat beli Proton X50 di Shopee!
JOM BACA >> Gambaran 3D “[email protected]” generasi keempat
JOM BACA >> INTIP : Perodua Ativa (D55L) mula tiba di bilik pameran
JOM BACA >> INTIP : Persona dan Iriz MC2 serta versi crossover dirakam dari jarak dekat – Sah pakai logo baharu dan skrin terapung

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply