ARKIB

KATEGORI

Buletin

Jualan murah!!! Chevrolet Captiva edisi khas G1M, diskaun RM36,000!!!

Views

Ini ada berita yang amat mengujakan peminat SUV & jenama Chevrolet umumnya. Pengedar rasmi jenama Chevrolet di Malaysia, NAZA Quest Sdn Bhd (dibawah Kumpulan NAZA ) akan mengadakan karnival jualan model Captiva dengan tawaran harga yang amat tidak mampu dilepaskan oleh sesiapa sahaja.

Model Captiva tersebut menggunakan nombor pendaftaran G1M (Gagasan 1 Malaysia), yang pernah digunakan sebagai kenderaan rasmi beberapa acara antarabangsa seperti F1 Malaysian GP 2011 dan masih lagi dalam keadaan yang baik. Harga yang ditawarkan RM 30,000 lebih murah dari harga pasaran dengan jaminan pengeluar. Setiap kenderaan tersebut telah melalui 40 kali pemeriksaan yang ketat.

Karnival tersebut diadakan di Kontena National Berhad, Batu 9 Jalan Klang Lama di Petaling Jaya 9 (bersebelahan GAB), bermula dari 16hb hingga 18hb Mac ini. Dibuka pada jam 10 pagi hingga 6 petang. Untuk maklumat lanjut sila hubungi talian 1-800-22-4389.

Sesiapa yang berminat janganlah lepaskan peluang ini, memang berbaloi!!! 🙂

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

4 Comments


  • Chevrolet…tidak akan mendapat tempat dalam Malaysia berbanding Peugeot, Ford, Kia, Hyundai… Value pun jatuh teruk. Percayalah…Seorang saudara saya pernah berkata dia tidak akan membeli chevrolet… Sebab ape? Sebab logo Chevrolet macam salib. Rakyat Malaysia beragama Islam amat sensitif tentang perkara macam ini. Pihak chevrolet sudah maklum tentang perkara ni tetapi mereka tetap berdegil mahu mengekalkan logo ini untuk market malaysia dan mengatakan ini adalah logo global bagi Chevrolet. Nasib kaulah Chevrolet…

Leave a Reply