ARTIKEL TERKINI

KOMEN TERKINI

ARKIB

KATEGORI

Video

Tags

Berita Automotif

PANAS : Gambar kemalangan BMW M5 VS Lambo!!!

Views

Sebelum

Selepas

Inilah akibatnya jika berlumba di jalan raya. Tak kira la pakai kereta biasa hatta supercar macam ni pun takkan terlepas dari kemalangan jika memandu secara merbahaya & terlalu laju. Gambar ini telah berjaya dirakamkan oleh bro Eric di Sepang. Mungkin diorang ni baru lepas test power kat track kot, lepas tu tak puas lagi test kat jalan raya pulak. Nasib pemandu Lambo ni tak dapat dipastikan, mungkin bro Eric boleh cerita lebih lagi kepada kita semua. Terima kasih bro Eric kerana berkongsi gambar & maklumat ini dengan kita.

* Berhati-hatilah di jalan raya… kepada yang suka cucuk angin kat belakang tu boleh la ubah tabiat anda sekarang, kereta yang berharga juta-juta pun tak boleh nak brek serta merta, ni pulak kereta yang biasa je..

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

53 Comments

Leave a Reply