ARTIKEL TERKINI

KOMEN TERKINI

ARKIB

KATEGORI

Video

Tags

Berita Automotif

Saga 1992 telah diberi "make over" dari R3

Views

Bertuah sungguh bro Fadly Hisham Roplay yang merupakan pemenang pertama “My Proton Makeover”. Akhirnya Saga 1992 yang telah menerima sentuhan khas dari R3 telah dikembalikan kepada tuannya. Walaupu tidak se ekstreme Myvi Extreme, ini sudah cukup bermakna buatnya. Lagipun falsafah R3 lebih kepada “simplicity” adalah yang terbaik. Tapi bukan setakat luaran semata-mata, Saga ni siap dapat dashboard baru tu. Tahniah kepada bro Fadly Hisham Roplay, semoga anda bergembira memandu kereta ini… 🙂

* Proton taknak buat free “make over” untuk Savvy saya ke? Dah banyak sangat parut2 dia, hahaha… bila lagi nak bagi VIP treatment kat saya yang selama ni dok support diorang…

sumber : cbt.com.my

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

33 Comments

Leave a Reply