ARKIB

KATEGORI

Buletin

CHEVROLET memberi lebih nilai sempena meraikan Tahun Baru Cina

Views

Chevrolet CNY Sales Campaign

Tahun Baru Cina 2013 sudah semakin hampir, NAZA Quest Sdn Bhd bersedia untuk meraikannya dengan kempen jualan yang luar biasa bagi semua model Chevrolet yang ada – membawa pelanggan lebih kegembiraan dan memberi nilai yang lebih besar bagi pembelian musim perayaan ini!

Kempen Jualan Tahun Baru Cina Chevrolet termasuk tawaran berikut:

 • Orlando – Pengenalan harga khas RM118, 888 (Semenanjung Malaysia) atau RM121, 888 (Malaysia Timur)
 • Sonic – rebat tunai RM1, 500 (sedan sahaja)
 • Colorado – naik taraf percuma ke Edition Pengembaraan (versi manual) atau wang tunai segera rebat sebanyak RM4, 000
 • Cruze – menaik taraf pakej Khas dengan 18 “rim, tayar dan spoiler belakang untuk RM3, 888
 • Cruze – menaik taraf pakej Khas dengan 18 “rim, tayar dan spoiler belakang untuk RM3, 888
 • Captiva – RM10, 000 bonanza, percuma Audio Visual Navigation dan percuma 5 tahun servis untuk kos buruh dan alat ganti.

Chevrolet Orlando yang baru dilancarkan, adalah sebuah MPV tetapi dierka dengan gaya sebuah kenderaan ‘crossover. Ia adalah gabungan praktikal yang menyegarkan, gaya dan keselesaan dengan estetika sebuah SUV, saiz seperti sebuah crossover, tiga barisan tempat duduk, tujuh penumpang dengan kapasiti sebuah minivan. Orlando dilengkapi dengan dua beg udara, teknologi yang terbaru dalam kemalangan, ciri-ciri stereng kuasa yang boleh dilaras ketinggian dan kedalaman, penghawa dingin, cermin sisi kuasa, ABS, Program Kestabilan Elektronik, kawalan cengkaman dan bantuan brek.

Sonic telah direka untuk belia yang bergaya, menjanjikan penghalusan unggul, prestasi yang lebih tinggi berbanding pesaingnya dan ciri-ciri keselamatan yang lebih baik yang menjadikan ia salah satu daripada kenderaan yang paling selamat dalam kelasnya. Sonic mencapai kecekapan bahan api sebanyak 8.1 liter setiap 100km dan ciri-cirinya termasuk ABS, EBD (pengagihan brek elektronik), dua beg udara dan HBA (brek bantuan hidraulik).

Cruze adalah pilihan yang ideal untuk orang yang mencari kenderaan yang seimbang dari segi gaya dan fungsi untuk disesuaikan dengan gaya hidup mereka cergas dan aktif. Dengan ciri-ciri keselamatan tanpa kompromi seperti struktur badan BFI yang kukuh dengan penggunaan sebanyak 65 peratus keluli kekuatan tinggi, ABS, Program Kestabilan Elektronik dengan peralihan sensing, depan, sisi dan beg udara rel bumbung dan perlindungan pejalan kaki, pembeli dijamin bahawa Cruze adalah kereta yang dibina dengan keselamatan mereka dalam minda.

Colorado mempunyai luaran yang berani dan tahan lasak dengan elemen-elemen reka bentuk yang menarik dan dimensi yang lebih besar. Colorado dikuasakan oleh sama ada 2.5L atau 2.8L serba baru Duramax enjin turbo-diesel yang menyediakan gabungan utama prestasi dan ekonomi bahan api merentasi tiga peringkat spesifikasi. Dioptimumkan untuk menyampaikan tork tinggi pada RPM yang rendah, enjin Duramax adalah sangat cekap dengan ekonomi bahan api terbaik dalam kelasnya dan juga sesuai untuk tugas berat seperti mengangkut beban berat.

Captiva, Chevrolet paling digemari di kalangan rakyat Malaysia adalah satu gabungan yang menarik serba mewah dan prestasi yang dilengkapi dengan teknologi canggih. Kedua-dua varian petrol dan turbo-diesel ditambah dengan sistem keselamatan aktif dan pasif dengan dua beg udara depan ditambah dengan beg udara langsir, brek cakera pada semua empat roda (pengudaraan di bahagian hadapan) dengan anti-kunci brek sistem (ABS), brek elektronik pengagihan kuasa (EBD), kawalan cengkaman, Program Kestabilan Elektronik (ESP) termasuk perlindungan anti-peralihan (ARP) dan sistem suspensi (Self-Levelizer).

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

3 Comments


 • Banyak masalah aduan dah di buat di sungai petani ditutup kampung baru tutup shah alam tutup bagan tutup.

  kereta dah RM50,000 DIBAIKI MASALAH ENJIN.
  massage dalam fb pada pihak Naza diam kan diri.

  Hanya mengaut keuntungan masalah pengguna diabaikan.

  Isteri saya stroke dan RM50,000 BAIKI MASALAH ENJIN DAN LAIN LAIN MASALAG.

  pihak naza hanya berdiam diri saya harap dapat ambil semula keta ni pun takpa supaya saya dapat beli keta lain kerana nak jual tak ada harga.

  mana nak tanggung bulanan dan masalah baiki lagi towing pun mahal.


  • Org beli chevrolet semata mata sbb jenama. Bukan sbb reliablity & service yg bagus.
   Di malaysia jgn beli chevrolet, ford, vw, fiat, kia, hyundai. Baik beli proton dpd jenama2 tu.

   Klu nk value 4 money, perodua & jenama2 jepun honda toyota & nissan.

Leave a Reply