ARKIB

KATEGORI

Buletin

Boon Siew Honda Sdn Bhd lancar skuter premium Honda NSS300 dan Honda PCX warna baharu

Views

Boon Siew Honda Sdn Bhd (BSH) telah melancarkan dua model skuter premium, Honda NSS300 dan Honda PCX dengan tambahan warna baharu. Pelancaran kedua-dua model skuter ini bertujuan untuk memberi pengalaman menunggang premium yang terbaik kepada semua peminat skuter di Malaysia. Dengan slogan “My Life, My Story, My NSS300” ia adalah sebuah skuter yang bergaya, menarik, mudah ditunggang dan selesa.

Skuter ini dilengkapi dengan beberapa ciri menarik seperti ABS, serta kotak utiliti besar yang boleh memuatkan dua buah topi keledar dan barangan lain seperti baju hujan. Honda NSS300 ditawarkan dengan tiga pilihan warna, termasuk satu warna baharu – Caribbean Candy Blue Sea selain warna sedia ada Pearl Himalaya White dan Seal Silver Metallic. Harganya bermula dari RM 30,727.28 termasuk GST tanpa cukai jalan, insurans dan pendaftaran. Ia turut didatangkan dengan dua tahun waranti pengeluar atau 20,000km (yang mana lebih dahulu).

Selain itu, model skuter Honda PCX kini ditawarkan dengan tiga pilihan warna, termasuk warna baharu Candy Blue Sea Caribbean selain Asteroid Black Metallic dan Pearl Metalloid White. Dengan harga RM 11,658.94 termasuk GST tanpa cukai jalan, insurans dan pendaftaran, Honda PCX turut didatangkan dengan dua tahun waranti pengeluar atau 20,000km (yang mana lebih dahulu).

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai kedua-dua model skuter ini, layari lama sesawang rasmi www.boonsiewhonda.com.my atau laman Facebook www.facebook.com / HondaMotorcyclesMalaysiaBoonSiewHonda.

KLIK UNTUK BESARKAN

NSS300

PCX

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply