ARKIB

KATEGORI

Buletin

ETCM serah Nissan 370Z Coupe kepada Shaheizy Sam

Views

Group Photo - Sam and fans, Norhana, BH, ETCM

Edaran Tan Chong Motor (ETCM), penaja utama Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012 (ABPBH 2012), menyerahkan Nissan 370Z Coupe kepada pelakon Shaheizy Sam di pusat membeli-belah One Utama hari ini. Nissan 370Z Coupe yang bernilai RM354,400 merupakan Hadiah Utama untuk kategori ‘Bintang Paling Popular’ dalam ABPBH 2012 ditaja oleh ETCM.

Kegembiraan tersebut berganda apabila presiden kelab peminatnya yang dikenali sebagai ‘The Magician Family’, Norhana Naridon,turut diumumkan sebagai pembaca bertuah untuk kategori ‘Pembaca Berita Harian’.Ini membolehkannya membawa pulang Nissan ALMERA bernilai RM70,000.

Dimulakan pada tahun 1987, ABPBH adalah acara tahunan yang dianjurkanoleh Berita Harian dengan kerjasama Orange Octopus untuk memberi anugerah kepada penyanyi, pelakon dan selebriti Malaysia paling popular yang terlibat dalam industri hiburan tanah air. Pemilihan dibuat berdasarkan kepada undi popular oleh pembaca Berita Harian dan Berita Minggu.Ia merupakan anugerah pilihan pembaca yang paling berprestij dalam industri hiburan Malaysia .

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply