ARKIB

KATEGORI

Berita AutomotifSpyshots

INTIP : Hyundai Elantra Sport bersedia untuk dilancarkan!

Views

Jika tadi kami menyiarkan foto dan video intipan Hyundai Elantra Sport yang sedang diuji oleh JPJ, kali ini foto model tersebut telah mula tiris di media sosial. Beberapa foto Hyundai Elantra Sport telah dikongsikan oleh Mohd Zulhelmi di ruangan komen Facebook rasmi kami sebentar tadi. Kami menjangkakan model ini bakal dilancarkan dalam masa terdekat, berkemungkinan selepas perayaan Tahun Baharu Cina ataupun pada suku kedua tahun ini. Kita sama sama nantikan!

KLIK UNTUK BESARKAN

hyundai elantra sport - belakang hyundai elantra sport - belakang1 hyundai elantra sport - depan hyundai elantra sport - depan1

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

3 Comments


  • Rim dia x sama macam model kat US dgn korea…Harap2 spec untuk turbo x mengecewakan..Ada active safety feature AEB LDWS mcm ioniq tu konfom aku cekup dari civic..Dan 1 lagi tahun ni Tucson akan dapat tambahan pilihan enjin turbo macam elantra dan enjin diesel 2.0 E-VGT

Leave a Reply