ARKIB

KATEGORI

BuletinSpyshots

Kompilasi spyshots Proton Global Small Car (GSC @ P2-30A) tahun 2014!

Views

gsc 3

Spyshots Proton Global Small Car (GSC @ P2-30A) dari Darmizi

Ini merupakan kompilasi spyshots pertama Proton Global Small Car (GSC @ P2-30A) untuk tahun 2014 yang telah berjaya dirakam oleh sahabat saya Darmizi dan dari laman web paultan.org. Foto GSC @ P2-30A di atas treler ini ditemui sekitar Bukit Tagar. Berkemungkinan treler yang membawa beberapa unit GSC @ P2-30A yang berbungkus ini sedang menghala ke Shah Alam dari Tanjung Malim. Treler ini pula diiringi oleh sebuah kereta polis bantuan DRB Hicom di belakangnya.

PROTON-GSC-3

Spyshots Proton Global Small Car (GSC @ P2-30A) dari paultan.org

Spyshots GSC @ P2-30A yang berikutnya telah di temui oleh Ahmad Tarmizi semasa menaiki Genting. Dua buah unit ujian GSC @ P2-30A pula diiringi oleh sebuah Proton Inspira. Kali ini nampak bayangan rekaan hadapannya yang masih mengekalkan single graphic face dan bumper yang seakan-akan rekaan Ford Fiesta. Jika dibandingkan dengan Toyota Vios di sebelahnya, lebarnya juga hampir sama kerana kedua-duanya dalam segmen yang sama (Segmen B).

* Saya dan rakan-rakan ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Tahun Baru 2014 kepada para pembaca setia funtasticko.net. Nantikan pelancaran model GSC @ P2-30A yang dijangka sekitar bulan April ini!

KLIK UNTUK BESARKAN FOTO

KLIK UNTUK BESARKAN FOTO

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

39 Comments

Leave a Reply