ARKIB

KATEGORI

Buletin

MAI bagi 1000 tiket percuma ke Malaysia Autoshow 2016

Views

Berita ini pastinya menggembirakan peminat peminat automotif tempatan! Institut Automotif Malaysia (MAI) akan memberikan 1000 tiket percuma untuk ke Malaysia Autoshow 2016 yang akan bermula esok (10 hingga 13 November 2016) bertempat di Pusat Pameran & Konvensyen Antarabangsa MINES (MIECC).

Bagaimana cara untuk mendapatkan tiket percuma ini?

Caranya sangat mudah. Anda hanya perlu menjawab satu soalan mudah untuk mendapatkannya. Langkah pertama, anda hanya perlu ketik LIKE dan FOLLOW mana-mana laman sosial MAI.

Facebook: www.facebook.com/automalaysia
Twitter: @my_automotive
Instagram: www.instagram.com/automalaysia

Langkah kedua, jawab soalan berikut, “Malaysia Autoshow akan diadakan di Pusat Pameran & Konvensyen Antarabangsa MINES (MIECC) dari 10 hingga 13 November 2016?” Jawab TRUE (BETUL) atau FALSE (SALAH).

Langkah ketiga, hantarkan pesanan peribadi (private message atau PM) jawapan beserta butiran lengkap seperti, nama, nombor kad pengenalan dan nombor telefon. (Jangan dedahkan butiran peribadi anda kepada umum).

Langkah keempat dan terakhir, hanya tunggu untuk dihubungi oleh pihak MAI. Kalau ada rezeki, dapatlah EMPAT (4) keping tiket percuma! Jangan tunggu lagi, siapa cepat dia dapat tau!

ticketmalaysiaautoshow02_rev01

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply