ARKIB

KATEGORI

BuletinUlasan Pandu Uji

MESTI TONTON : ENGEAR – Episod 2 : Triumph Bobber

Views
Moto Klasik Triumph Bobber Bonneville - Engear Ep2

Episod kedua siri pandu uji kami yang dijenamakan semula sebagai ENGEAR kali ini lain sedikit. Kenapa kami kata lain kerana ini merupakan pertama kali kami menghasilkan video tunggang uji sebuah motosikal. Video kolaborasi bersama syarikat penerbitan Cyberbang Sdn Bhd yang menampilkan Editor kami Shamsul Yunos sebagai hos, telah menunggang uji motosikal Triumph Bobber.

Kita biasa mendenar nama Chopper tetapi kita agak jarang dengar dan mungkin tak berapa mengenali nama Bobber kan? Bobber ni bukanlah nama tukang gunting rambut hipster atau bekas veteran tentera semasa Perang Dunia Kedua. Kalau anda nak tahu mengenai asal-usul Bobber dan apa kelebihan yang membuatkan kami teruja untuk menunggang uji jentera tersebut, sambil pekena Nasi Lemak dengan Kopi O tu, jom kita tonton video ini!

Kalau anda terlepas Episod pertama kami yang menampilkan MPV Honda BR-V, kami sertakan video ini buat tontonan anda. Jangan lupa like laman Facebook rasmi kami  di Funtasticko.net dan langgan saluran YouTube baharu kami di ENGEAR. Percuma je tau!

Review HONDA BR-V - Buyers Guide - ENGEAR EP1

KLIK UNTUK BESARKAN

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply