ARTIKEL TERKINI

KOMEN TERKINI

ARKIB

KATEGORI

Video

Tags

Berita Automotif

PANAS : Adakah anda Proton Prevé???

Views

Gambar extra dari forum.lowyat.net

Tambahan gambar dari bro Apis Chipsmore

Tu dia, yang dinanti-nantikan selama ini bakal tiba tak lama lagi. Difahamkan model ini bakal dilancarkan selewat-lewatnya pertengahan bulan April.  Cepat save gambar ni, nanti ada pulak yang suruh turunkan lagi sekali, hahaha… cepat sebelum terlambat!!!

* dah dapat feedback positif pun dari website www.caradvice.com.au Australia, orang kita je dok perleceh barang sendiri…tu la takut sangat orang marketing nak reveal.. takkan nak guna strategi zaman Tok Kaduk mengintai dari dalam kotak lagi kan, kata Global Car kan? Guna strategi lain la, betul tak? 🙂

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

237 Comments

Leave a Reply