ARTIKEL TERKINI

KOMEN TERKINI

ARKIB

KATEGORI

Video

Tags

Berita Automotif

Power window Proton bakal dapat jaminan seumur hidup!!!

Views

Berapa agaknya umur sesebuah kereta ye jika Proton bagi jaminan power window tu seumur hidup? Hahaha.. Adakah 10 tahun? 20 tahun? 30 tahun? Atau selagi kereta tu tak dihantar ke “junkyard” untuk dilupuskan jadi scrap metal.. Macam mana la nak tau jawapannya ye.. Datuk Seri Syed Zainal Abidin cakap Proton akan bagi jaminan seumur hidup bagi power window kereta-kereta Proton untuk mengatasi masalah yang sebelum ini menjadi isu hangat… tapi dah nampak banyak perubahan ketara sejak kebelakangan ni, produk Proton semakin meningkat baik kualitinya.. 😉

sumber : paultan.org

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

24 Comments

Leave a Reply