ARKIB

KATEGORI

Buletin

Beli Ford Ranger generasi baharu, cipta slogan kreatif dan menangi percutian dua hari satu malam di The Kahaani Resort

Berita Tempatan

Views

Pengedar tunggal kenderaan Ford di Malaysia, Sime Darby Auto ConneXion (SDAC) sedang menjalankan kempen promosi istimewa bermula dari 1 Jun hingga 31 Julai 2024.

Promosi eksklusif ini menawarkan peluang kepada pemilik baharu Ford Ranger untuk memenangi Percutian Ford Ranger Getaways melalui peraduan slogan kreatif.

Peraduan ini terbuka kepada semua varian Ford Ranger generasi baharu, termasuk Ranger Raptor. Semua pemilik baharu Ford Ranger yang mana kenderaan mereka diterima dalam tempoh peraduan ini adalah layak untuk menyertainya.

Peserta boleh menyertai peraduan ini dengan menghantar slogan sepanjang 20 patah perkataan yang menceritakan detik manis “Live the Ranger Life” mereka bersama Ford Ranger baharu masing-masing.

Pemenang peraduan Percutian Ford Ranger Getaways ini akan menikmati percutian dua hari satu malam di The Kahaani Resort, Janda Baik, Pahang untuk 2 orang. Sembilan pemenang akan dipilih setiap bulan, dengan jumlah keseluruhan 18 pemenang sepanjang kempen berlangsung.

JOM BACA >> INTIP: Wajah sebenar Proton X70 MC2 ‘terdedah’, sedang jalani penggambaran iklan ke?

Pemenang akan diumumkan pada bulan Ogos dan percutian ke The Kahaani dijadualkan pada 7-8 September 2024.

Pengarah Urusan Sime Darby Auto ConneXion-Ford, Turse Zuhair berkata, peraduan ini merupakan cara terbaik untuk memberi ganjaran kepada pelanggan setia dan memperkayakan pengalaman pemilikan mereka menerusi Ford Ranger Getaways.

Bagaimana untuk menyertai?

 

Untuk menyertai peraduan percutian Ford Ranger Getaways ini, pelanggan perlu membeli dan menerima serahan Ford Ranger mereka antara 1 Jun dan 31 Julai 2024.

Kemudian, mereka boleh menghantar slogan kreatif melalui platform rasmi peraduan sebelum 31 Julai 2024. Setiap peserta hanya layak untuk satu penyertaan bagi setiap pembelian Ford Ranger generasi baharu.

Peraduan ini terbuka kepada semua warga negara dan penduduk tetap Malaysia berumur 18 tahun ke atas.

JOM BACA >> SPEKULASI: Supermoped Modenas-Kawasaki mungkin guna enjin 177cc?

Semua pemenang perlu menyertai percutian di The Kahaani menggunakan Ford Ranger generasi baharu mereka sendiri. Bagi pemenang dari Malaysia Timur, sebuah Ford Ranger akan disediakan untuk percutian tersebut.

The Kahaani Resort di Janda Baik menawarkan suasana semula jadi dan mewah sempurna, menjadikannya lokasi percutian yang sangat menarik bagi mereka yang menyukai ketenangan.

Pemenang boleh menerokai persekitaran indah serta menikmati pelbagai aktivitinya, atau sekadar bersantai menghirup udara segar dan sejuk di Janda Baik.

Ford Ranger dikenali kerana kemampuan lasaknya serta teknologi canggih, membolehkannya menjadi rakan paling sesuai untuk keperluan kerja, keluarga atau riadah sekaligus.

Dengan pilihan enjin berkuasa, ciri keselamatan maju dan kabin yang selesa, Ford Ranger terus memperbaharui makna di dalam segmennya dan menjadi sebuah kenderaan gaya hidup yang lengkap dan menyeronokkan.

KLIK UNTUK BESARKAN

JOM BACA >> INTIP: Modenas sedang uji skuter maxi Kymco DTX250 ke tu?
JOM BACA >> IMPRESI ARTIS: Gambaran awal Proton X80, versi kembar Geely Xingyue/Tugella
JOM BACA >> IMPRESI ARTIS: Gambaran awal Proton X50 facelift versi Theottle
JOM BACA >> INTIP: Proton X70 MC2 ronda-ronda KL ditemani X90, pelancaran mungkin sedikit lewat
JOM BACA >> Supermoped Modenas-Kawasaki sedang jalani ujian di Eropah, mungkin ada dua kapasiti enjin?

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply