ARKIB

KATEGORI

Ulasan Pandu Uji

MESTI TONTON : Betul ke Mazda 6 diesel lebih hijau dari hibrid?

Pandu Uji : FuntastickoTV

Views
Betul ke Mazda 6 Disel lebih hijau dari jentera Hibrid?

Ada yang kata Editor kami Shamsul Yunos di FuntastickoTV ibarat James May, di ENGEAR macam Jeremy Clarkson. Sebenarnya dua-dua saluran ini mempunyai gaya penyampaian yang berbeza, di saluran YouTube kami ulasan pandu uji dibuat secara lebih terperinci manakala di ENGEAR ia lebih santai dengan teknik suntingan dan penggambaran yang lebih mantap serta menghiburkan.

Tak kisahlah, janji anda sentiasa menonton dan langgan kedua-dua saluran ini. Jom tonton video pandu uji kami yang terbaharu. Kali ini kami berpeluang untuk menguji Mazda6.  Selamat menonton!

JOM BACA >> MESTI BACA: Proton Iriz MC2 – Apa yang berubah?

Ikuti laman web, Facebook dan YouTube kami untuk video-video ulasan pandu uji terkini. Jangan lupa LANGGAN/SUBSCRIBE saluran YouTube rasmi kami di FTV dan jangan lupa tekan butang loceng untuk mendapatkan pemberitahuan dan menjadi yang terawal menonton episod baharu kami! Kalau belum tonton episod yang lepas, “MESTI TONTON : Perbandingan Mega – Proton X70, Honda CR-V, Mazda CX5, Volkswagen Tiguan, Hyundai Tucson, KIA Sportage, Peugeot 3008, Subaru Forester dan Haval H2”, jom kita layan!

Proton X70 v CR-V v CX5 v Tiguan v Tucson v Sportage v 3008 v Forester v Haval H2

JOM BACA >> INTIP: Rombongan unit ujian Lynk & Co singgah di Temerloh – Adakah ia petanda jenama ini bakal masuk ke Malaysia?

KLIK UNTUK BESARKAN

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply