ARKIB

KATEGORI

Spyshots

Foto ruang kabin Volkswagen ID.BUZZ versi pengeluaran bocor!

Foto Intip

Views

Minibas elektrik Volkswagen ID.BUZZ berpotensi menjadi salah satu kenderaan yang unik di pasaran setelah ia dilancarkan pada 9 Mac nanti.

Walaubagaimanapun, beberapa foto ruang kabin ID.BUZZ yang tertiris ini mungkin menjadikannya kelihatan lebih konvensional.

JOM BACA >> INTIP: Proton Saga MC2 naik Genting Highlands pula

Ia mula tular di laman VW ID Talk Forum, di mana salah seorang ahlinya sempat merakam ruang kabin salah satu daripada unit ujian model tersebut dari jarak dekat.

Papan pemukanya kelihatan ringkas dengan kelompok instrumen jenis digital terapung, unit infohibur yang besar, manakala injak pemecut dan brek menggunakan simbol main/jeda (play/pause).

JOM BACA >> SPEKULASI : Axia generasi kedua (D74A) sedang dibangunkan, bakal dilancar pada 2023?

Kemasan tempat duduknya agak ranggi dengan kombinasi rona putih dan jingga yang turut digunakan pada kemasan pintu serta beberapa bahagian lain.

Di tengahnya kelihatan tempat duduk dengan susun atur seperti bangku yang boleh direbahkan. Berkemungkinan ada tempat duduk baris ketiga, manakala ruang bagasinya akan bertambah luas jika tempat duduk bahagian tengahnya dilipat rata.

Secara keseluruhannya, ruang kabin moden ini agak seimbang dan praktikal meskipun kelihatan agak ranggi. Berdasarkan pemerhatian di ruangan komentar, ada kemungkinan model ini ditawarkan dengan versi jarak gandar-panjang.

KLIK UNTUK BESARKAN

Foto kredit Jalopnik

JOM BACA >> INTIP: Proton X50 ini kelihatan seperti sedang ‘menguji sesuatu’
JOM BACA >> Proton daftar tanda dagang nama X90 dan X80 di MyIPO, petanda awal dua model SUV baharu?
JOM BACA >> GAC GS3 dilancarkan – Dua varian, harga dari bermula dari RM88,800
JOM BACA >> INTIP: Unit ujian Proton Saga MC2 dikesan
JOM BACA >> 30 unit Proton X70 diserah kepada Polis Kenya

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply