ARKIB

KATEGORI

Advertorial

Medklinn Autoplus – Bau hilang, perjalanan pun tenang. Jom beli sekarang!

Advertorial

Views

Anda mesti tidak suka dengan bau busuk, hapak dan apa jua bau yang ‘menyeksakan’ hidung kan? Lebih-lebih lagi di dalam kereta anda. Jangan bimbang, kami ada jalan penyelesaian. Memperkenalkan Medklinn Autoplus + Docking, peranti yang wajib ada dalam setiap kereta anda.

Lebih-lebih lagi di kala ‘norma baharu’ sekarang yang bukan sekadar menyahkan bau yang tidak menyenangkan, malah menjadikan udara kabin kereta lebih bersih dan segar. Reka bentuknya pun lawa!

JOM BACA >> Satria Theo – Gambaran generasi ketiga model hatchback tiga pintu Proton versi “The Fudger”

Apa fungsi peranti ini? 

Medklinn Autoplus Air + Surface Sterilizer berfungsi menghasilkan oksigen aktif yang mampu membunuh bateria, virus dan kuman yang ada di dalam udara dan di atas permukaan. Semua bau busuk, segala bau rokok, durian, stoking akan hilang, sekaligus membuatkan perjalanan lebih tenang.

Selain itu, peranti ini juga membantu mereka yang alah dengan habuk atau debu halus, sesuai untuk orang macam penulis yang kerap bersin. Ia juga mudah untuk digunakan, cucuk sahaja pada soket kuasa 12-watt dalam kereta dan anda tidak perlu risau kehabisan bateri atau mengecasnya.

JOM BACA >> Saga Knight Concept – Kolaborasi mantap antara dua mantan pereka Proton

Kami sarankan anda membeli peranti ini sekarang kerana ada promosi di Auto2u.my sehingga 30 September 2021 bersempena dengan Hari Malaysia. Anda boleh mendapatkan diskaun sebanyak 20 peratus untuk (Medklinn Autoplus atau Medklinn Autoplus + Docking Combo).

Bagaimana nak mendapatkannya?

Klik pautan ini https://bit.ly/ad7-auto2u-medklinn_mday dan jangan lupa masukkan kod promo FUN916 semasa daftar keluar (check out) untuk penebusan. Penghantaran adalah percuma di seluruh Malaysia dan anda juga akan diberikan 1 katrij (bernilai RM90) secara PERCUMA!

Tunggu apa lagi, jom dapatkan Medklinn Autoplus sekarang!

KLIK UNTUK BESARKAN

JOM BACA >> Toyota Avanza/Daihatsu Xenia 2022, kembar Perodua Alza (D27A) kini dalam fasa pra-pengeluaran
JOM BACA >> Video tular kemalangan Toyota Yaris dan Proton Wira – Salah seorang mangsa wanita hamil, terima dua jahitan di kepala
JOM BACA >> INFO: Buka penyaman udara perlahan tapi ‘kuat makan minyak’, buka kuat pun sama je, kenapa ye?
JOM BACA >> Myvi facelift (D51A) bakal guna transmisi CVT? Tambahan dua varian baharu
JOM BACA >> Info tambahan Persona MC2 – Tiga varian ditawarkan, lampu LED hanya untuk varian Premium sahaja

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply