ARKIB

KATEGORI

Buletin

Jualan hebat Mercedes-Benz terpakai dari NZ Wheels bermula hari ini hingga 4 Ogos

Berita Tempatan

Views

NZ Wheels Sdn Bhd, pengedar sah Mercedes-Benz Malaysia akan berada di Naza Automall Petaling Jaya bermula hari ini sehingga Ahad untuk menawarkan pelbagai jenis Mercedes-Benz terpakai yang diperakui kepada bakal pelanggan.

JOM BACA >> Alam Perkasa Consortium tayang lakaran MIMCO Alif rekaan Giugiaro

Sila ambil peluang ini untuk melihat pelbagai pilihan berprestij lebih 100 unit Mercedes-Benz terpakai yang ditawarkan pada harga menarik. Bermula dari A-Class, C-Class, CLA, E-Class, GLA, GLC sehingga ke S-Class dan nikmati tempoh terhad untuk harga istimewa antara RM190,000 hingga RM650,000. Semua model ini akan dipamerkan adalah keluaran 2018 dan tidak melebihi satu tahun.

JOM BACA >> Proton Saga facelift 2019 bakal dilancar minggu depan

Selain itu, NZ Wheels bekerjasama dengan Maybank untuk menawarkan pelanggan dengan kadar pinjaman yang rendah. Di samping itu juga, pelanggan yang mendaftar untuk pinjaman sewa beli dengan Maybank di lokasi itu berpeluang untuk menebus seutas jam tangan eksklusif Mercedes-Benz bernilai RM1,500.

Tawaran tersebut akan bermula hari ini (2 Ogos 2019) hingga 4 Ogos 2019 (Ahad), secara eksklusif di Naza Automall, Petaling Jaya dari jam 10 pagi hingga 5 petang. Untuk maklumat lanjut, layari https://www.facebook.com/nzwheels atau hubungi NZ Wheels Pre-Owned Department di talian 03-3344 9000 / +60 12-522 6553 (Jacky).

KLIK UNTUK BESARKAN

JOM BACA >> INTIP : Unit ujian Proton X50 ditemui sekitar kawasan pekan kecil
JOM BACA >> INTIP : Ke manakah destinasi Saga facelift berbungkus ini?
JOM BACA >> INTIP : Saga facelift varian Premium dikesan dari jarak dekat
JOM BACA >> Proton Wira generasi baharu dijelmakan semula secara manipulasi digital

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply