ARKIB

KATEGORI

Buletin

Sepuluh pemenang bertuah terima skuter Vespa dari Caltex

Views

Chevron Malaysia Limited yang memasarkan jenama Caltex di Malaysia, baru-baru ini telah menyampaikan hadiah kepada sepuluh pemenang pertama promosi ‘True Power from Within’ yang berupa sebuah skuter Vespa Premivera 150 ABS untuk setiap seorang. Promosi ini adalah bersempena dengan Ulangtahun ke-10 filem blockbuster popular, Transformers dan pelancaran sekuel filem terbaharunya Transformers: The Last Knight.

Dengan berbelanja minima RM50 dengan mengisi minyak Caltex dengan Techron® Pelanggan dan peminat filem tersebut boleh mengambil bahagian dalam cabutan bertuah dan berpeluang memenangi hadiah-hadiah yang menarik termasuk skuter Vespa dan StarCash, manakala untuk ahli setia Kad Caltex JOURNEY™ Card dan Kad B Infinite, mereka layak untuk menyertai cabutan istimewa dan berpeluang untuk memenangi 2,000,000 mata ganjaran BPoint.

Pemenang cabutan bertuah akan diumumkan di laman sesawang kempen www.caltextruepower.com. Promosi Caltex ‘True Power from Within’ akan tamat pada 31 Julai 2017. Untuk maklumat lanjut, layari www.caltextruepower.com atau www.caltex.com.my.

KLIK UNTUK BESARKAN

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply