ARKIB

KATEGORI

Buletin

Transformers: Rise Of The Beasts – Ada kelibat Porsche 911, Chevrolet Camaro, VW Kombi dan robot haiwan

Berita Global

Views
Transformers: Rise of the Beasts | Official Teaser Trailer (2023 Movie)

‘Trailer’ pertama filem Transformers: Rise of the Beasts mula dipertontonkan dan antara yang bakal mencuri tumpuan adalah model Porsche 911 (Type 964).

Filem ini diarahkan oleh Steven Caple Jr., yang sebelum ini mengarahkan Creed II, serta episod Transformers: Earthspark (siri televisyen). Ia dibintangi oleh Anthony Ramos sebagai Noah, dan Dominique Fishback (Elena).

JOM BACA >> Dakwa kereta gesel pembahagi jalan elak konvoi pengiring, lelaki ini berani jawab ciapan balas TMJ

Selain itu, antara pelakon yang meminjamkan suara mereka pula adalah Ron Perlman untuk watak Optimus Primal, Tan Sri Michelle Yeoh (Airazor), Peter Dinklage (Scourge), Pete Davidson (Mirage) dan Michaela Jaé Rodriguez (Nightbird).

Antara kenderaan yang bakal membuat penampilan dalam filem kali ini adalah Porsche 911, Chevrolet Camaro, Volkswagen Kombi, kepala trak-semi Freightliner FLA 1987, Ducati 916, Nissan Skyline GT-R R33 dan trak Kenworth JF.

JOM BACA >> Toyota Agya dan Daihatsu Ayla bakal tiba di Indonesia bulan Mac 2023, pengeluaran massa Perodua Axia (D74A) dijangka bermula Januari 2023

Selain kenderaan, filem aksi perang robotik ini lebih meriah dengan kehadiran robot-robot haiwan Maximals dari siri televisyen Transformers: Beast Wars yang terdiri daripada gorilla, cheetah, burung helang, badak sumbu dan banyak lagi.

Filem ini sudah pastinya menggamit memori zaman kanak-kanak pada era 90-an. Tayangan perdana filem Transformers: Rise of the Beasts ini dijadualkan pada 9 Jun, 2023. Nantikan!

KLIK UNTUK BESARKAN

JOM BACA >> Kenderaan pengguna MRR2 terkena minyak, SUKE sedia tanggung kos cucian
JOM BACA >> INTIP: Hari Ahad pun Proton masih uji X90 (VX11), mungkin kejar masa kot?
JOM BACA >> Foto supermoped Aveta SVR180 tersebar – Harga tunai RM 9,988?
JOM BACA >> RISIK: Ativa hibrid (D47B) bakal dilancar pada September, Axia (D74A) selesai ujian percubaan awal pemasangan
JOM BACA >> Foto Alza 2022 (D27A) warna Garnet Red tertiris, unit pameran dan pandu uji mula dihantar!

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply