ARKIB

KATEGORI

Buletin

Audi A3 Sedan dan RS 3 Sedan buat kemunculan di Audi Experience hujung minggu ini

Berita Tempatan

Views

PHS Automotive Malaysia (PHSAM) hari ini mengumumkan Pameran “Audi Experience” yang bakal berlangsung pada 15 dan 16 Oktober bertempat di Sentul Depot, Kuala Lumpur.

Pameran ini bakal menampilkan portfolio terkini jentera berprestasi tinggi, sedan, sportback dan SUV mewah Audi, antaranya model A3 Sedan dan RS 3 Sedan serba baharu.

JOM BACA >> Toyota Agya dan Daihatsu Ayla bakal tiba di Indonesia bulan Mac 2023, pengeluaran massa Perodua Axia (D74A) dijangka bermula Januari 2023

Tidak ketinggalan model A5 Sportback, serta model SUV gaya elegan coupe mewah empat pintu, Q8. Menurut Pengarah Urusan PHSAM, Erik Winter, pihaknya amat berbesar hati untuk mempamer dan menawarkan sesi pandu uji sepanjang pameran Audi Experience ini berlangsung.

Sesi pandu uji model A5 Sportback dan Q5 Sportback turut disediakan, sekali gus membolehkan orang ramai untuk menikmati kemewahan dan teknologi yang ada pada sebuah Audi.

JOM BACA >> Kenderaan pengguna MRR2 terkena minyak, SUKE sedia tanggung kos cucian

Kenderaan Audi yang dibeli di Malaysia kini disokong oleh penyelenggaraan percuma selama tiga tahun, serta jaminan tanpa had perbatuan dan bantuan tepi jalan selama lima tahun.

Audi A3 Sedan ditawarkan pada harga bermula RM331,990.00 sementara RS 3 Sedan kini dibuka untuk tempahan dengan harga dijangka bermula di antara RM650,000 dan RM750,000.

KLIK UNTUK BESARKAN

JOM BACA >> INTIP: Hari Ahad pun Proton masih uji X90 (VX11), mungkin kejar masa kot?
JOM BACA >> Foto supermoped Aveta SVR180 tersebar – Harga tunai RM 9,988?
JOM BACA >> RISIK: Ativa hibrid (D47B) bakal dilancar pada September, Axia (D74A) selesai ujian percubaan awal pemasangan
JOM BACA >> Foto Alza 2022 (D27A) warna Garnet Red tertiris, unit pameran dan pandu uji mula dihantar!
JOM BACA >> INTIP: Wajah sebenar Perodua Alza 2022 (D27A) terdedah! Deretan unit pengeluaran tular di media sosial!

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply