ARKIB

KATEGORI

Rencana

Jom ‘Cuti-Cuti Malaysia’ bersama Maxim!

Berita Tempatan

Views

Musim cuti sekolah dah kembali! Setelah terkurung di rumah hampir tiga tahun dek kerana pandemik Covid-19, kini tiba masanya untuk keluar melancong.

Malaysia sememangnya merupakan destinasi menarik buat pada pelancong luar negara mahupun di dalam negara.

Para pelancong juga tidak perlu risau mengenai pengangkutan, makanan tau mencuci pakaian kerana Maxim Malaysia sedia untuk membantu ketika percutian anda.

Maxim menawarkan pelbagai perkhidmatan yang dapat memudahkan perjalanan anda dengan lebih lancar. Dengan hanya satu klik, anda boleh menyusun atur jadual perjalanan bersama Maxim Malaysia melalui aplikasi dan tempah perkhidmatan.

Anda boleh melawat rumah atau muzium budaya Malaysia yang terletak di setiap negeri dan mempelajari kepelbagaian budaya di sana.

JOM BACA >> INTIP: Dua unit ujian Proton X90 (VX11) dikesan sekitar Simpang Pulai

Setiap negeri mempunyai keistimewaannya yang tersendiri dan itu menjadikan kita sebagai satu keluarga.

Maxim boleh membantu anda sekiranya memerlukan pengangkutan untuk melawat rumah budaya atau muzium. Isikan sahaja alamat anda, destinasi dan pemandu kami boleh membawa anda melihat keindahan Malaysia.

Adakah anda seorang yang minat pantai? Meminati sejarah? Peneroka? Atau suka membeli-belah? Malaysia sememangnya merupakan destinasi percutian yang anda impikan.

Malaysia terletak betul-betul di garisan khatulistiwa, sekali gus menjadikan negara ini tarikan kepada pengembara yang menyukai kelembapan tropika.

Negara ini juga mempunyai suhu yang tersendiri di mana dari cuaca pantai yang santai kepada iklim di bawah 20°C.

Selain pulau-pulau yang indah di Kedah, Sabah, Johor dan Terengganu untuk diterokai, bangunan bersejarah di Melaka dan Kuala Lumpur serta tempat membeli-belah terbaik di Kelantan dan Negeri Sembilan menjadikan Malaysia salah satu negara yang istimewa buat semua.

JOM BACA >> Dakwa kereta gesel pembahagi jalan elak konvoi pengiring, lelaki ini berani jawab ciapan balas TMJ

Oleh itu, rancanglah percutian anda dengan sewajarnya untuk meneroka perkara yang diinginkan. Jika anda seorang pengembara yang ingin melawat banyak tempat dalam satu masa, anda perlulah mengatur pengangkutan awal supaya percutian lebih lancar.

Buatlah tempahan awal dengan Maxim Malaysia dan hubungi pemandu lebih awal untuk merancang tempat lawatan.

Hanya perlu menetapkan tarikh dan masa yang diinginkan dan Maxim akan mengatur perjalanan mengikut keperluan.

Ini lebih mudah kerana anda tidak perlu membuang masa menunggu dan mencari teksi, selain boleh memulakan percutian tepat pada masanya.

Nikmati percutian di Malaysia dengan kelancaran dan rasai kenangan yang tidak pernah anda lupakan, bersama keluarga dan rakan-rakan.

Rancang perjalanan percutian anda dengan aplikasi Maxim supaya ia lebih teratur dan lancar! Muat turun aplikasi Maxim di Playstore, Appstore dan Huawei Store.

KLIK UNTUK BESARKAN

JOM BACA >> Toyota Agya dan Daihatsu Ayla bakal tiba di Indonesia bulan Mac 2023, pengeluaran massa Perodua Axia (D74A) dijangka bermula Januari 2023
JOM BACA >> Kenderaan pengguna MRR2 terkena minyak, SUKE sedia tanggung kos cucian
JOM BACA >> INTIP: Hari Ahad pun Proton masih uji X90 (VX11), mungkin kejar masa kot?
JOM BACA >> Foto supermoped Aveta SVR180 tersebar – Harga tunai RM 9,988?
JOM BACA >> RISIK: Ativa hibrid (D47B) bakal dilancar pada September, Axia (D74A) selesai ujian percubaan awal pemasangan

the authorMohd Izarul
Founder
Pereka grafik berjiwa otomotif

Leave a Reply